Skip to main content

Δελτίο Τύπου - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αριστοτέλη, τη Δευτέρα 31/01/2022 στα γραφεία του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου στο Κέντρο Πολιτισμού στην Ιερισσό, παρουσία του Προέδρου κ. Αστέριου Τζιτζιρίκα.

Στην κοπή της πίτας μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος,, καθώς παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του ΑΠΚ και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, ως εκπρόσωπος της Μουσικής μας Σχολής.

Ο Πρόεδρος καταρχήν ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων του καθενός τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό, ενώ στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων του Νομικού Προσώπου από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναφέρθηκε αφενός στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, αδυνατώντας να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε τους τομείς του ΑΠΚ, όπως θα άρμοζε στις υποχρεώσεις μας, αφετέρου αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Νομικού Προσώπου και του Δημάρχου και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του ΑΠΚ, γιατί χωρίς τη συνδρομή όλων των παραπάνω θα ήταν αδύνατο να «χτιστούν» οι βάσεις για τη λειτουργία ενός «υγιούς» Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Καταλήγοντας τόνισε ότι το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξιο των προσδοκιών του και κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του.

Ελπίζουμε σύντομα σε μία κανονικότητα της ζωής μας, όπως την επιθυμούμε όλοι μας, υγεία ψυχική και σωματική σε όλο τον κόσμο και στους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη.